U bent nu hier: Home

Cocogne, voor een gezonde, ontspannen geest in een gezond lichaam


Ontspanning en gezondheid: onlosmakelijk verbonden
Mens sana in corpore sano

Een gezonde (ontspannen) geest in een gezond lichaam, dat is de missie van Cocogne. Onze diensten staan stuk voor stuk in dienst van ontspanning en gezondheid. Of het nu gaat om massages, om begeleiding van onze gewichtsconsulent of om een detox behandeling: een gezonde geest in een gezond lichaam zijn steeds uitgangspunt.

  
   
 
Massages, gewichtsconsulent, bloedonderzoek en detox behandelingen
Voor gezondheid en ontspanning

Cocogne richt zich op massages (ook sportmassage en manuele lymfedrainage), gewichtsbeheersing, voedingsadvies via bloedonderzoek en detox behandelingen. Een professionele masseuse brengt uw lichaam en geest in balans tijdens een klassieke massage of een ontspanningsmassage. Ook professionele sportmassages, inclusief sporttaping, blessurepreventie en kinesiotaping, behoren tot de specialismen van de masseuse. Voor manuele lymfedrainage (behandeling van oedeem) is Cocogne eveneens uw gediplomeerd specialist.

Een gediplomeerde gewichtsconsulent voorziet u kundig van voedings- en beweegadvies en begeleidt u (persoonlijk of in groepsverband) graag op weg naar uw ideale gewicht.

Ervaart u klachten als vermoeidheid, overgewicht, huidproblemen, migraine, maag- of darmklachten? Dan kan voedingsadvies aan de hand van bloedonderzoek de oplossing voor u zijn. Bij Cocogne begeleiden wij u volledig, zodat ook voor u geldt: mens sana in corpore sano!

Onze detox behandelingen(via de Bentlon methode) hebben direct resultaat; ze ontgiften uw lichaam en zorgen voor balans.

 

     
 

Cocogne is uw specialist:

voor Health en Wellbeing 

info? bel: 0613647661

 
     
 
Nieuws
Wilt U op de hoogte blijven van het nieuws en akties meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief van Cocogne


      Cadeaubon
   
     

>> meer info

   
 
Contactgegevens
 

Cocogne
Oranje Nassaulaan 23
6026 BW Maarheeze

                
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


M +31 (0)6 136 47 661
E  info@cocogne.nl


Volg Cocogne via facebook

 
 
     
         Copyright © 2010 Cocogne    |    Design by Slampaq Solutions B.V.                                                                                                Links   |   Sitemap