U bent nu hier: Home > Massagepraktijk > Sportmassage

Sportmassage, functieonderzoek, taping, EHBSO

Sportmassages, blessures bestrijden en voorkomen
Een sportmassage voor het opheffen van blokkades
 
Een sportmassage is voor professionele sporters en voor recreatieve sporters een probaat middel om sneller te herstellen van blessures. Bij een sportmassage wordt de blessure manueel behandeld. Door druk uit te oefenen worden vastzittende spieren op de juiste manier losgemaakt. Een professionele sportmassage breekt blokkades in de spieren af en zorgt voor een betere doorbloeding. Afvalstoffen worden versneld afgevoerd, waardoor vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp verdwijnen. Gevolg van een sportmassage is dan ook: sneller herstel van blessures en een verminderde kans op nieuwe blessures. Sporters met blessures hebben dus veel baat bij sportmassage. Sportmassage wordt ook gebruikt om de spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van de warming-up. Een ander effect, bij vrijwel iedere vorm van massage, is psychische en lichamelijke ontspanning. Ook deze ontspanning draagt bij aan een sneller herstel van het lichaam. De effecten van een sportmassage zijn voor iedereen heilzaam; sportmassage is dus ook voor niet-sporters zeer zinvol.

Sportmassage is een zeer specifieke, intensieve manier van masseren, die niet door elke masseur wordt beheerst. Bij Cocogne wordt elke sportmassage uitgevoerd door een gediplomeerd sportmasseur, zodat u verzekerd bent van de juiste methode en technieken. Functieonderzoek, sporttaping en EHBSO zijn eveneens specialismen van de sportmasseur van Cocogne. De sportmasseur van Cocogne verzorgt eveneens de massage van verschillende topsporters en is uiteraard aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

       
    
         
   
     
  Maak een afspraak   
     
 
Contactgegevens
 

Cocogne
Oranje Nassaulaan 23
6026 BW Maarheeze

                
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


M +31 (0)6 136 47 661
E  info@cocogne.nl


Volg Cocogne via facebook

 
 
     
         Copyright © 2010 Cocogne    |    Design by Slampaq Solutions B.V.                                                                                                Links   |   Sitemap