U bent nu hier: Home

Gezond gewicht bereiken

Hoe bereikt u nu een goed gewicht?
Laat commerciële kuren, diëten en pillen liever buiten beschouwing, want snel en veel staat niet garant voor gezond en blijvend. Door bewust minder calorieën te gebruiken, meer te gaan bewegen en deskundige hulp te zoeken, bereikt u veel meer.

Gezond eten
Gezond eten betekent dat u zich bewust bent van wat en waarom u eet. Eet gevarieerd, eet groente, fruit, brood, aardappelen, pasta of rijst. Kies voor voeding met minder verzadigde vetten en kies voor minder zoete frisdranken. Gezond en lekker eten gaan heel goed samen, ook met een baan buitenshuis.

Bewegen
Bewegen helpt om op een goed gewicht te komen en te blijven. Het is mooi als bewegen een vanzelfsprekend onderdeel wordt van uw dagelijks leven: de trap in plaats van de lift, de auto vaker laten staan en boodschappen doen met de fiets. Voor uw gezondheid wordt dagelijks een half uur bewegen aangeraden. 

Begeleiding
Afvallen is niet makkelijk, maar alle beetjes helpen. Het kost tijd, energie en inzet. Gelukkig hoeft u het niet alleen te doen. Ik kan u helpen door samen een plan te maken dat u aanspreekt, zodat afvallen makkelijker voor u wordt. Verlies de moed niet wanneer u een tijdje niet afvalt: uw lichaam moet wennen aan uw nieuwe leefwijze. Wees ook niet te streng voor uzelf en raak niet ontmoedigd als het een keer niet lukt. Met kleine en haalbare stappen boekt u het meeste resultaat. Daar heeft u uw hele leven wat aan.

Recepten: Lekker en gezond!
      Tip! Gezond leven
    Je werkplek en de auto: eetvrij »

Gezond gewicht bereiken »

Geef complimentjes »
     
   
 
Contactgegevens
 

Cocogne
Oranje Nassaulaan 23
6026 BW Maarheeze

                
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


M +31 (0)6 136 47 661
E  info@cocogne.nl


Volg Cocogne via facebook

 
 
     
         Copyright © 2010 Cocogne    |    Design by Slampaq Solutions B.V.                                                                                                Links   |   Sitemap